Nici Armani nu mai e ce a fost…

Posted: 12 Iulie 2008 in Uncategorized
Etichete:, , , , , , , ,

Visul unei nopti de vara…cateva sute de persoane…lumini stralucind la orice pas..restaurant select …invitati de marca. Printre ei isi fac loc doi indragostiti care isi unesc destinele in sfarsit.El a semnat cel mai important `contract` din viata lui,iar pentru ea e cea mai importanta stire sportiva.Da,este vorba de capitanul Cristi Chivu care si-a unit destinele cu Adelina Elisei,fosta prezentatoare a stirilor sportive de la Antena 1.
Multi au fost cei invitati,ei distrandu-se pe cinste,marturisind la final ca a fost cea mai frumoasa nunta din viata lor.Unii se distrau pipaind,altii surprinzand momentul cu camerele trusturilor de televiziune,altii dansand pe hiturile lui Michael Jackson si filtrand cu nevestele rivalilor.Ma rog ,intr-un cuvant a fost superb..asta nu poate sa nege nimeni.
Insa evenimentul a fost umbrit de de-acum celebra intarziere a miresei pe motivul ca fermoarul rochiei sale Giorgio Armani nu a mers cum trebuia..Asta teoretic ar fi trebuit sa fi fost ultimul motiv pentru care se intarzie la o nunta..dar se pare ca in aceasta lume totul se degradeaza,si cum spune si titlul nici Armani nu mai e ce a fost candva.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s