Carlsberg-Probably the best beer in the world

Posted: 23 Iulie 2008 in Fără categorie
Etichete:, ,


Dupa ce se critica unele reclame,vine vremea sa mai si lauzi unele din ele.De exemplu, pentru Carlsberg nu e pierdere de bani 30 secunde de publicitate la televiziunile de top,pentru un simplu motiv.Acela e ca reclamele lor prind la public.
In ultima vreme, din ce vad la televizor ,Carlsberg m-a impresionat prin inventivitatea lor.Adica?Adica fazele cu `daca am fi x probabil ar fi cele mai bune x din lume`.Bine..vreti exemple.O sa vi le dau scrise din lipsa de material video .

1.Alpinistii care livreaza bere in Alaska.Se chinuie ei sa ajunga pe niste stanci dar in cele din urma livreaza berea.La sfarsit apare si sloganul:„Noi nu livram bere la domiciliu.Dar daca am face-o ar fi probabil cele mai bune livrari din lume„.

2.Stadionul plin ochi.Un tip se duce dupa niste Carlsberg,iar in timp ce acesta a plecat, jucatorii au inceput sa aiba niste ocazii de gol de domeniul SF.Cand individul se intoarce la locul sau vede acelasi meci plictisitor.Si din nou sloganul:„Noi nu creeam ocazii de gol.Dar daca am face-o ar fi probabil cele mai bune ocazii de gol din lume„.

Reclamele astea m-au facut sa am o parere foarte buna despre directorii lor de imagine si chiar despre berea in sine pentru ca nu e rea,deci au dreptate cand zic `Probably the best beer in the world`.

Reclame
Comentarii
  1. nrgtyk spune:

    mare confuzie..tu vb despre Carlsberg…al lor este sloganul…

  2. Teutzinho spune:

    @nrgtyk – merci mult am modificat.data viitoare o sa ma bazez pe informatii nu pe amintiri:)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s