Asus Eee Notebooks , succes total pe piata europeana

Posted: 25 iulie 2008 in Uncategorized
Etichete:, ,

Dupa succesul obtinut de cei de la Asus prin modelele precedente,acestia doresc sa mareasca numarul familiei Eee,prezentand noile serii Eee PC 900A ,Eee PC 901, Eee PC 904 HD si Eee PC 1000.Ele urmeaza sa ajunga in comert cel mai probabil iarna aceasta.
Noile laptopuri Eee PC 901 si 1000H sunt dotate cu displayuri de 8,9 inch si 10 inch.Amundoua sunt dotate cu webcamuri de 1.3 megapixeli,bluetooth si WiFi.Seria Eee PC 901,care dispune de unitate SSD de 12 GB pe Windows si 20 GB pe Linux,va fi disponibila in patru tonalitati:Sakura,Sweet Pea, White Peony si Urban Metropolis;seria aceasta va fi dealtfel cunoscuta si prin sistemul Dolby.

In schimb,Eee PC 1000H care poate sa conteze pe culorile Pearl White si Fine Ebony,este dotat cu un hard de 80 gb,cu care este echipat si Eee PC 904HD,acesta fiind un laptop care sa impace si buzunarul si comfortul utilizatorului.
Disponibil in culorile traditionale Galaxy Black si Pearl White,Eee PC 904HD dispune de un ecran de 8,9 inch si de o tastatura mai complicata(ampla)decat cea a celoralte laptopuri dotate cu acelasi ecran de 8,9„.
Deci,cel mai probabil este ca Asus va da lovitura si in Romania cu seria aceasta low-cost.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s