Idiotenia la loc de cinste pe youtube

Posted: 25 iulie 2008 in Uncategorized
Etichete:, , , , ,

Avand in vedere ca in Romania tot omu` si-a tras net , iar cei pasionati de clipuri video nu mai gasesc chiar tot ce ii intereseaza pe strongDC sau la TV, a aparut moda youtube.Numai ca aici isi fac loc printre oameni normali si cativa dementi care au probleme grave cu limba romana si cu gandirea coerenta.

Exemple:

Faptul ca Youtube nu interzice clipurile de genul „Afara Ungurii„ sau „Shit Romania„ sau „Gypsies the `pride` of Europe„,si-au gasit loc mai multi sa comenteze razboiul asta mediatic cu ungurii si nu numai.
Uite ce zice badbloof: in gati mamilor voastre de spalaciti…o sa fie iarasi o revolta…va rad atunci pe capete…va iau gatu in morti mamelor voastre.
Uite ce zice despre romani szederp, care probabil e pasionat de istorie: Thousands of years? In fact, before 1920 you had no country. We have been here for a thousand years. Keep in mind, you only have an independent country because of Trianon, not because you achieved anything. We have history, what do you have? 80 years ??? :):):):) And before that what? Nothing….Pathetic truly.
Laars28: Roma means gypsy nia is a dog name= roma-nia a gypsy dog…
pideraz!!!!!!

Molraixx: romanian people 90% gypsis S.AM.D

In alte categorii nu mai am unde sa gasesc ,pentru ca numai in razboaiele astea mediatice intre romani si unguri,tigani sau italieni, se gasesc idiotii youtubeului.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s