Circul OTV sau cum sa faci bani pe spinarea Mediafax

Posted: 7 august 2008 in Uncategorized
Etichete:, , ,

Iata ca OTV-ul se face din ce in ce mai mult de cacao dar cui ii pasa?Pensionarii si `mujeres` care n`au servici si nici telenovele sunt prea interesate de Elodia si de Magda lui Cioaca.
Dupa ce de acum celebrul Gabi Fatu,`al cu farsele,recunostea pe post ca sunt regizate,a venit si randul lui Dan Diaconescu.Pai el e mai prejos?
Dupa cum zice nenea Dan, OTV-ul a preluat o banala stire de pe Mediafax si a transformat-o intr-un subiect de interes national.

“Avocată din Braşov dată dispărută

O avocată din Braşov, soţia unui poliţist braşovean şi mamă a unui copil de doi ani şi jumătate, a dispărut de acasă în 30 august, iar joi soţul femeii a hotărât să facă publică dispariţia acesteia, transmite corespondntul MEDIAFAX.

Elodia- Marilena Ghinescu are 38 de ani şi este avocat la Baroul Braşov.

Potrivit poliţiştilor, în 30 august, femeia a avut o altercaţie cu soţul ei, după care şi-a pus câteva bunuri personale într-o geantă şi a plecat.

De atunci, soţul şi părinţii acesteia nu mai ştiu nimic.

«Ţinuta vestimentară a persoanei dispărute nu a putut fi indicată de către soţ. Semnalmentele ei sunt 1,65-1,70 m înălţime, 50 kilograme, constituţie astenică, ochii verzi, păr vopsit negru, ondulat, iar ca semne particulare un tatuaj în zona abdominală şi două aluniţe pe spate. Imediat după sesizare au fost puse în aplicare procedurile standard de căutare şi găsire a persoanei dispărute. Ulterior şi părinţii persoanei în cauză au sesizat dispariţia fiicei lor», a declarat, într-o conferinţă de presă, comisar-şef Liviu Constantin Naghi, purtătorul de cuvânt al IPJ Braşov”

Acesta era cazul Elodiei din septembrie 2007, o banala stire de ora 17 la ProTV.Ce a urmat nu mai are rost sa discutam..Ce era daca Mediafax rata stirea? Diaconescu era pe minus cu vreo cateva milioane.

Foto:Vedem cum 0tv cere sprijinul NASA pentru solutionarea cazului.O fi nasha lu` Diaconescu sau a lu` Lazarus?

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s