Review teoblog.net

Posted: 10 August 2008 in Uncategorized
Etichete:, ,

Blogul lui Teo este unul din blogurile de top din tara, ajungand pe 5 iulie 2008 pana la aproximativ 30.000 vizitatori unici .
Articolele sunt foarte interesante si captivante, deoarece gasim acolo stiri dar si pareri personale din multe domenii diverse.

Niste pareri: avand in vedere ca articolele continand tutoriale,stiri din IT,stiri care ii preocupa pe impatimitii de mess, i-au adus succes, cred ca ar fi o idee buna sa se axeze ceva mai mult pe acest tip de stiri(articole).
De asemeni, un unic lucru care nu ma atrage in mod deosebit la acest blog este skinul putin cam antic.Nu ar strica ceva mai modern.
Si ,ultimele doua lucruri care le-am remarcat sunt acelea ca scrie destul de rar, cu o medie de aproximatv 1,5 articole/zi(Un cititor inrait al blogului ar vrea sa citeasca mai mult) si problemele constante cu accesarea blogului.A fost ,daca nu ma insel, o perioada de vreo 4-5 zile in care blogul nu a putut fi accesat.
Deci, cam atat cu criticile.Laudele de obicei li se urca oamenilor la cap, dar nu ezit sa remarc modul sau de a scrie si varsta la care a ajuns vedeta pe internet.

Articol pentru concurs.

Reclame
Comentarii
  1. Alexandru.Giurca spune:

    Interesant review!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s