Vara lui 2008..parca mai blanda

Posted: 11 August 2008 in Uncategorized
Etichete:, , , , ,

Aud pe la televizor cercetatori cu Oxford,Cambridge in CV ,dar scot unii niste aberatii mai mari decat ei.
Asadar , un anume Jens Skou ne spune ca temperatura globala creste in fiecare an cu 2 grade,incalzirea globala va veni pana in 2050 si aceasta va fi o moarte aproape sigura.Pana in 2100 toata populatia terrei va fi moarta.INSPAIMANTATOR!Mai ales ca ideea lui e sustinuta de TV,guverne , etc. care iau masuri din ce in ce mai drastice impotriva incalzirii globale.
Iar apoi,vine Bjorn Lomborg si ne spune ca cei precizati mai sus nu fac altceva decat sa exagereze, sa ne sperie.Ideea lui e intarita si de alt cercetator australian care a observat ca in ultimele luni temperatura a stagnat si asta inseamna ca vom avea o noua epoca de gheata la sfarsitul secolului.Alti 1000 cercetatori americani sunt de partea lor.
Deci , intr-o lume dominata de paranoici,ce dracu` sa mai credem?Daca ne-am luat dupa Hancu care ne spunea ca in 2000 va fi un cutremur care ne va linsa,ce am realizat?Daca ne-am luat dupa toti tampitii care spuneau ca Nostradamus avea o insemnare care zicea ca in 2006 lumea va suferi schimbari majore si nimic nu va mai fi la fel,ce am realizat?

Oricum sarind peste toti studiatii de la Oxford, un absolvent de scoala generala a observat ca vara asta temperaturile nu au depasit 38 grade,asa cum eram obisnuiti pana acum.Deci cresterea temperaturii globale cu 2 grade pe an sare din schema nu?De restul se ocupa jurnalul national(care am uitat sa va spun ca avea un articol in 2005,cum ca in 2006 populatia terrei va fi moarta din cauza sufocarii produse de incalzirea globala).

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s