Politica si glumele

Posted: 23 august 2008 in Uncategorized
Etichete:, , , , , , ,

Cica era Traianel si un austriac.

A: Sir, stiti, noi vrem sa investim in tara asta. Pentru noi, Romania nu este o gluma.

B: Lasa domnule investitiile, eu vreau sa mai calmez putin situatia. Stiti, eu in Romania sunt renumit pentru glumele mele.

A: A da?

B: Pai sigur, vreti sa auziti una noua?

A: Aaa, pai de ce nu?

B: Ha ha ha, asa ziceam si eu. Cica pe timpul lui Traian, italienii ne-au invadat, ne-au furat aurul si femeile. Iar dupa 2000 ani, tot pe timpul lui Traian, romanii au invadat Italia si isi iau revansa. Ce-mi plac glumele mele domnu`!! (in timp ce suvita i se scoala de bucurie)

A: Da, desigur!

Reclame
Comentarii
  1. […] Trecand peste faza asta, ajung in sfarsit aici. Vizitez mai multe locuri, printre care si un parc acvatic. DE, cel mai mare din Italia. Daca nici acolo nu sunt drapelele tarilor din UE, atunci unde? Si intr-adevar erau toate steagurile tarisoarelor noastre vecine de uniune. Un singur steag era facut in 4 si abia mai atarna acolo. Nici n-ar avea sens sa formulez propozitia asta ca o ghicitoare, asa ca trec si peste asta. Urmatorul episod e legat de cat de sociabili sunt broscarii astia..ca la tara in Romania. Se baga ca prostii in seama pe strada…le mai raspunzi ca n-ai ce face; o singura problema insa: cand aud de unde esti zici ca a cazut turnu` din Pisa peste ei. Cam cum au unii romani dorinta aia arzatoare de razbunare pe tigani( ATENTIE! unii tigani, ca sa nu se interpreteze ca semn de rasism), asa au si italienii boala asta pe noi. Uneori chiar dau dovada de prostie. Eu personal din ce am reusit sa imi dau seama, romanii ALBI sunt toti cinstiti, asa ca nu prea inteleg frustrarea asta cretina la adresa noastra, aia romanasii cu tenu` mai deschis. Ma rog, ce e drept, situatia asta mai genereaza si situatii amuzante pentru unii. […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s