Frustrari, legi, teorii si situatii pozitive

Posted: 25 August 2008 in Uncategorized
Etichete:, , , , , , , , , , ,

Imi aduc aminte si acum cata bataie de cap pana sa ajung in Italia acum o luna. Ca ai nevoie de procura special autorizata de Ministeru` Pulii, ca ai nevoie de sentinta bla-bla-bla, ca ai nevoie de sentinta de divort, certificatu` de casatorie etc etc. Si uite asa sunt eu ala ghinionistu` de trebuie sa ajung mereu ultimul in avion pe cursa Bucuresti-Milano. Cu reglementarile astea, cu un parfum in geanta nu ai voie, cu apa nu ai voie decat inchisa intr-o punga cu dimensiunile yxzxm, aia nu, aia nu.

Trecand peste faza asta, ajung in sfarsit aici. Vizitez mai multe locuri, printre care si un parc acvatic. DE, cel mai mare din Italia. Daca nici acolo nu sunt drapelele tarilor din UE, atunci unde? Si intr-adevar erau toate steagurile tarisoarelor noastre vecine de uniune. Un singur steag era facut in 4 si abia mai atarna acolo. Nici n-ar avea sens sa formulez propozitia asta ca o ghicitoare, asa ca trec si peste asta. Urmatorul episod e legat de cat de sociabili sunt broscarii astia..ca la tara in Romania. Se baga ca prostii in seama pe strada…le mai raspunzi ca n-ai ce face; o singura problema insa: cand aud de unde esti zici ca a cazut cerul peste ei. Cam cum au unii romani dorinta aia arzatoare de razbunare pe tigani( ATENTIE! unii tigani, ca sa nu se interpreteze ca semn de rasism), asa au si italienii boala asta pe noi. Uneori chiar dau dovada de prostie. Eu personal din ce am reusit sa imi dau seama, romanii ALBI sunt toti cinstiti, asa ca nu prea inteleg frustrarea asta cretina la adresa noastra, aia romanasii cu tenu` mai deschis. Ma rog, ce e drept, situatia asta genereaza la randul ei alte situatii amuzante pentru unii.

Si ca sa continui inceputul textului, problema cu verificatul actelor e doar pe traseul Romania-Italia, ca in retur, odata ce ti se vede pasaportul, daca s-ar putea nici sa nu te intrebe unde mergi ar fi si mai bine. Sunt un fel de Cioroianu 2, daca s-ar putea sa ne deporteze in Sahara ar fi perfect.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s