Job. Blowjob!

Posted: 25 August 2008 in Uncategorized
Etichete:, , , ,

Printre doua lecturari la Zoso si Blogatu, am dat de un blog teoretic interesant, practic si mai interesant. Sunt uneori uimit de contrastul asta ciudat intre caracterele noastre: sunt unii care isi sterg articolele din blog doar pentru ca primesc amenintari cretine, sau sunt unii care au un curaj inedit atunci cand se apuca de blogging.

Este cazul lui Curvette, care nu prea are temeri de reactiile cititorilor atunci cand vorbeste despre meseria ei si secretele acesteia. Cert este ca are talent (in a scrie) dar mi-e sa nu fie doar un simplu foc de paie, adica sa fie vreo studenta pe la jurnalism care sa aiba o imaginatie mai mult decat bogata.

Ca sa ma intelegeti, nu ca as fi de acord cu meseria prestata; chiar din contra; si mi se pare un cretinism sa recunosti ca esti parasuta 1`class, dar tocmai lucrul asta imi starneste admiratia. Ciudat nu? Cati ar avea un tupeu asemanator? Pana acum, chestia asta i-a adus doar beneficii, adunand un numar insemnat de cititori-know, men stuff-(ce-i drept majoritatea pe spinarea lui Zoso). Keep up! Maine poate gasim inregistrat si domeniul gigoloitaliano.wordpress.com;).

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s