blogosfera are gard?

Posted: 27 Septembrie 2008 in Uncategorized
Etichete:, , , , , , , , , , , ,

Imi cam sta in obicei in ultimul timp sa ma leg `nefondat` de bloggeri, neuitandu-ma in oglinda statistici si sa constat ca am mai putin de 100 unici pe zi. Deci, cand nu esti tare, nu poti fi un critic de succes. Nici nu vreau. Doar ca dupa frustratul ala de la antene am mai gasit unul.

Imi pare rau sa vad ca in ultimul timp foarte multi isi fac blog doar pentru a castiga vizitatori in spatele a ceva cu totul diferit (Curvette, individul de mai sus, si exemplele pot continua). La ce bun, frate, sa ai `jde mii` de unici daca tu nu esti in stare sa iti exprimi un gand propriu, si sa spui cu tarie ca a fost inteles de cineva, sau ca cineva chiar te admira pentru ceea ce esti?

Din umila mea credinta religioasa, inteleg ca e bine sa crezi si sa taci, iar daca nu taci, macar sa crezi. Dar daca niciuna nu e intrunita, rezultatul se cheama prostie, sau bataie de joc la adresa cui nu trebuie. Si ca sa nu o mai lungesc atat, aveti aici exemplul ateului inDumnezeiat, si aici aveti blogul cui trebuie sa va adresati pentru detalii amanuntite despre religie.

Reclame
Comentarii
  1. cms spune:

    Omu faptu ca esti un crestin fundamentalist nu ma face pe mine prost. Mai gandeste-te la oameni maturi care cred in zane, bau bau si dragoni. Dintre aia faci si tu parte, numa ca bau-bau a tau are alt nume.

  2. teutzinho spune:

    @cms
    Omu faptu ca aberezi si ca esti o curva a netului nu denota ca esti prost?poate esti doar rau intentionat dar raman totusi la parerea ca iq-ul tau e negativ prietene…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s