Elodia a pornit ca o stire de la ora 5, a continuat ca o stire de ora 10 la DD Reluare si Direct la 0TV, a atins cateva sute de episoade (e posibil inca sa continue), dar s-a spart ca un balon de sapun. Nu mai e ca acum juma` de an cand lumea se intreba pe strada unde e Elodia, cine a furat-o pe Elodia, Elodia e moarta sau e la produs in Spania, lui Cioaca i-a fost inscenat totul sau e doar un nemernic criminal? Pornind de la zilnicele preocupari ale pensionarelor/pensionarilor, enumerate mai sus, Elodia a mai ajuns si pe stadioane, unde lumea se intreba `Ole-ole Ole-Ola /unde e Elodia?`. Acum 0TV-ul in goana ratingului care l-a consacrat, incearca sa mai dea cateva lovituri, pornind de la alte stiri banale de Antena1 si Protv, cum este si clipul de mai jos.

Si mai e ceva: chiar daca Elodia ar fi gasita (asta prin presupunerea absurda ca ar fi disparut) ce interes ar avea 0TV-ul sa publice lucrul asta? Magda si cu Tolea de unii singuri nu prea fac treaba..

Ca o concluzie, OTV-ul ar putea fi inscris in unele din penibilitatile de top din Romania (ceea ce este o performanta notabila) cu ale lor titluri de senzatie `Jos labele de pe televiziunea poporului` sau `OTV a cerut sprijinul NASA pentru a rezolva cazul Elodia`. 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s