Traim intr-o tara civilizata. Ei bine, o spun cu grea apasara de inima, ca nu avem dovezi care sa ateste lucrul asta. Romania e colega de uniune cu tari care stiu sa respecte oamenii care s-au sacrificat pentru tara, oameni care au facut ceva cu adevarat important pentru ea. Victor Stanculescu nu este unul dintre ei. Dar, mai stiu ca Victor Stanculescu nu e departe de a fi unul dintre ei. A facut destule pentru tara asta, in decembrie 89. E tradatorul ceausist ce a impins revolutia in sensul cronologic care il cunoastem si astazi. E generalul care a gandit pentru prima data ca numarul victimelor revolutiei ar putea fi mai mic. E generalul care a adus printr-un mod mai putin cunoscut romanilor, Romania unde e ea acum. Nu stiu daca a facut bine, privind situatia actuala, dar a actionat in interesul poporului. Asta o spune un cetatean de rand, fara acces la dosare strict secrete care l-ar inculpa, fara spiritul justitiar hiperdezvoltat. E doar o parere personala sper eu cumpatata: Victor Stanculescu nu trebuia sa fie acolo.

“Imi pare rau ca nu sunt tratat ca un general al armatei romane si sa ma condamne la moarte, nu in inchisoare, langa puscariasi” 

Victor Stanculescu

De precizat este faptul ca pe langa gen. Stanculescu, a fost arestat si condamnat la 15 ani de detentie si gen. Chitac. Ambii vor fi dusi la penitenciarul spital Jilava, caci amundoi prezinta probleme medicale.

Si ca si cum nu ar fi de ajuns situatia asta ante89, azi selectionerul echipei nationale de fotbal, Victor Piturca a fost saltat de DNA, pe motiv ca a favorizat practicile ilegale ale prietenului George Becali. Din nou nu pot sa ma exprim prea concret, deoarece imi lipsesc argumentele perfect intemeiate, dar mi se pare o mare lipsa de respect. Sper ca nu e de vina subconstientul meu pentru asta, punandu-l mai sus decat ceilalti romani, insa DNA-ul este o adunatura de japcari  indivizi ciudati in pura lor esenta. Exemplu sta suma de 1,7 milioane de euro retinuta pe nedrept de la Becali, si care inca sta in `patrimoniul` lor.

RUSINE! Nu stiu insa cui ar trebui sa-i fie asociat cuvantul. Poate intregii tari, inclusiv noua, ca suntem de-ai lor.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s