Nicolae Romulus Mailat: 25 ani la inchisoare

Posted: 29 octombrie 2008 in Uncategorized
Etichete:, , , , ,

Azi s-a decis in sfarsit viitorul rromului Romulus Mailat, presupusul criminal al italiencei Giovanna Reggiani. A fost condamnat la 29 ani de inchisoare pentru crima, talharie si agresiune sexuala.

Cosmarul rromului a inceput acum fix un an, cand o italianca de 47 ani a fost gasita mai mult moarta decat vie langa o statie de metrou a Romei. Testele efectuate de CSI-istii de Italia au relevat faptul ca drumul ii duce catre taberele de rromi aflate in apropiere. Intr-adevar, poseta si telefonul victimei a fost gasit la Mailat. Omul a recunoscut imediat jaful, dar nu si crima. Dar frate, cand te gandesti ca ai un suspect ROMAN, ce dracu iti mai trebuie sa cauti mai departe? Au gasit poseta, telefonul…de ajuns pentru o parnaie buna: mediatizare, alea-alea, ziare, TV…gata! Totul e facut! Toata lumea il cere pe tigan la inchisoare, gasim prin autobuze fluturasi lipiti de-an pulea, toata lumea ii vrea moartea, afara cu romanii etc.

Acum sa nu se inteleaga ca ii caut circumstante atenuante tipului dar trebuia sa cauti mai bine, eventual tot prin tabara lor pe acolo, ca de ucis e sigur ca a ucis-o un tigan. Dar ma indoiesc ca e Mailat… 

La sfarsitul procesului ce i-a pecetluit soarta, Mailat a declarat cu lacrimi in ochi: 

„Mă simt vinovat că i-am furat geanta doamnei Reggiani, dar nu am omorât-o. Îmi pare rău pentru tot ce s-a întâmplat în seara aceea. Îmi cer scuze în faţa doamnei judecător, a tribunalului şi a tuturor celor prezenţi în sală. Îmi cer iertare în faţa lui Dumnezeu şi sper că se va face dreptate”

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s