The new seven…up?

Posted: 23 Ianuarie 2009 in Uncategorized
Etichete:

La aproximativ o saptamana dupa ce a aparut pe site-ul oficial Microsoft, noul sistem de operare Windows 7 inca prezinta unele neclaritati legate de folosirea lui. In primul rand, nu este 1oo% sigur (chiar Microsoft a confirmat acest lucru si a recomandat instalarea sa doar pe computere ce nu sunt folosite zi de zi).

In caz ca sunteti utilizatori de Vista, puteti atat sa il pastrati (diferentele intre Vista si 7 nefiind foarte semnificate) dar in acelasi timp puteti sa faceti si un upgrade, deoarece partea buna este ca nu veti avea probleme de acomodare ca atunci cand ati incercat pentru prima data Vista dupa cativa ani de XP). Daca insa inca va agatati cu disperare de XP, ar fi de preferat sa il incercati, intelegand faptul ca XP nu va dainui pentru totdeauna si trebuie incercate si ciudateniile Vista sau 7.

In concluzie, in scurt timp, atunci cand XP va fi trecut pe linie moarta, 7 se va dovedi un sistem de operare foarte apreciat si mai ales, foarte folosit, recuperand in mica parte paguba lui Vista.

Reclame
Comentarii
  1. ByREV spune:

    daca se misca mai repede decat XP-ul inclin sa cred ca’l voi folosi, altfel e greu de crezut ca o sa’l instalez prea curand. Astept sa apara Windows 7 SP1 si apoi instalez 😀 !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s