Romania si noul „Stadion National”

Posted: 30 Ianuarie 2009 in Uncategorized
Etichete:, , , , , , , , , ,

UEFA a decis astazi sa acorde Romaniei, si mai precis Bucurestiului, dreptul de a organiza finala Europa League (fosta Cupa UEFA) din anul 2012. Meciul va avea loc pe un stadion a carui constructie va fi terminata abia in 2010(lucrarile la fundatie nici macar nu au inceput).

Suna bine pana aici, dar avand in vedere ca ne-am facut un renume in ceea ce priveste idioteniile si ca avem o mare problema cu identitatea noastra de vecini cu niste tari de 10 ori mai dezvoltate, ar trebui sa ne ingrijoreze cateva lucruri, si anume:

-Cupa UEFA nu a fost niciodata o competitie demna de luat in seama, ci doar pentru echipe mici(excluzand ultimele editii cand la start au luat parte Bayern si Milan)

-Bucurestiul mai are  mult de munca pana sa asigure comfortul necesar pentru nistre straini „fitosi” obisnuiti cu toate chestiile occidentale pe care noi le admiram din fata ecranelor

-Stadionul este (va fi) superb, dar poate prea superb pentru noi. Nu as vrea sa imi imaginez ca Romania va pierde cu 3-0 cu nu-stiu-ce echipa, si se vor enerva cativa colorati sau „ultraji” si vor rupe jumate din scaunele arenei. La fel s-ar putea intampla si la acea finala, cand ne putem face inca o data un nume de „RROMANIA”

Cu speranta ca totul va iesi bine si stadionul va ramane intreg multi ani de acum incolo, iar stadioanele lui „U” si FC Brasov vor fi noi puncte de atractie ale Romaniei fotbalistice, va mai las niste poze cu „Noul Stadion National”, din Complexul „Lia Manoliu”. Aaaa, si am o mare problema cu designerii: de ce trebuie sa fie o copie?De prosti. (Vezi Commerzbank Arena,Frankfurt)

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s