Amintiri de la Euro 2008 si despre viitor

Posted: 15 Februarie 2009 in Uncategorized
Etichete:, , , , , , , , ,

Stateam zilele astea si ma gandeam la luna iunie (de pe 9 pana pe 22 mai exact). Tin minte si acum datele meciurilor,ora, si cat de impresionat am fost. E primul campionat care il urmaresc, si care ii are ca protagonisti pe romani (asta si pentru ca actuala generatie nu a putut sa faca deplasarile in Coreea de Sud,Japonia,Portugalia si Germania).

Meciul cu Franta a fost dovada daruirii, cel cu Italia a fost dovada ca nu suntem inca morti, iar cel cu Olanda de faptul ca avem un antrenor fara tupeu. In ciuda faptului ca prestatia a fost submediocra, noi tot credem ca ai nostri au fost extraordinari. Dee,dupa 10 ani…

Acum, in actuala campanie nu am debutat deloc bine (0-3 cu Lituania,1-0 cu Feroe, 2-2 cu Franta),suntem pe locul 4 si tare ma indoiesc ca vom ajunge in Africa de Sud. Si chiar daca am ajunge, ce sens ar avea acel campionat daca nu o sa putem asculta „Desteapta-te romane” rasunand pe stadion? Spun asta deoarece nu stiu cati romani si-ar putea permite sa dea 3000 E pe un bilet de avion si alte cateva mii pe biletele la meci. Totul e viitor, si nu stim ce se va intampla. Ramane sa speram intr-o intorsura frumoasa a lucrurilor.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s